Armatūras sieta un stieņu izmantošana būvniecībā un ārpus tās.


Parasti pēc nopietniem vai mazāk nopietniem būvniecības darbiem paliek pāri dažādi atrgiezumi no dažādiem būvmateriāliem.  Kur tos likt  - izmest? Jā, tas būtu pats vienkāršākais variants, bet vai zini, ka ļoti daudz lietas var izmantot atkārtoti, izveidod, uztaisīt dažādas noderīgas lietas mājai, interjeram, darbam vai vienkārši jautrībai.
Ir dažādas un plašas iepējas ko var izveidot no armatūras stieņiem un sieta.
Kā mums zināms Armatūra - tērauda stieņi, kurus izmanto celtniecībā konstrukcijas nostiprināšanai, tos izmanto lieces un stiepes izturības paaugstināšanai mūra un betona konstrukcijām, betona seguma izgatavošanā, pārsegumu paneļu izgatavošanā, kā arī var tikt pielietota ceļu segumos un ceļu būvē.
Armatūras stiegras diametra izmēri ir dažādi un līdz ar to arī armatūras svars ir atšķirīgs

Ar armatūras sietiem un stieņiem var veidot dažādas, interesantas un noderīgas lietas  - puķu podus, svečturus, dažāda dizaina pagalma žogus, plauktiņu stiprinājumus, arkas puķu dārzam un dažādus mākslnieciskus objektus. 

Armatūras koki - Interesanti un skaisti. Lielisks dizains jebkurā palgamā un dārzā. Vasarā krāšņs puķu koks, bet ziemā - ideāla eglīte pagalmā :)

Armatūras vīna plaukts.


Armatūras žogs.




Tapēc, ja jūsu mājās ir bijis kāds remonts vai kaut kur ir pieejami armatūras stieņi, tad droši izmantojiet tos lietderīgi.

Bet ja būvēsiet māju vai paplašināsiet jau esošo, tad Armatūru, Blokus un citus būvmateriālus ir iespējams iegādāties būvmateriālu interneta veikalā www.prof.lv.